Skip to main content

0770 що за номер Білайн



Абоненти популярного оператора «Veon Ltd.», також відомого під торговою маркою «Білайн», можуть почати отримувати дзвінки і СМС з невідомого номера 0770. Відповівши на дзвінок, людина може почути іноземну мову на музичному тлі, що залишає в подиві досить багатьох користувачів. Що ж це за номером 0770 від Білайн, і з якими цілями дзвонять з зазначеного номера? Давайте розбиратися.

Разбираемся, кто звонит с данного номера
Розбираємося, хто дзвонить з даного номера



Зміст статті:

Що за номером 0770 в Білайн

Номером 0770 є службовим номером компанії «Білайн», яка активно працює на російському ринку мобільного зв'язку. Вже багато років «Білайн» надає своїм клієнтам різні форми телекомунікаційних послуг, включаючи послуги стільникового зв'язку, дротового і бездротового інтернету, IP-телебачення, інших форм електронної комунікації.

Номером 0770 від Білайн використовується компанією в маркетингових цілях вже більше 8 років. Основне призначення цього номера - популяризація та обслуговування маркетингової акції від «Білайн» під назвою «Привіт».

Дана акція пропонує своїм абонентам замінити стандартні телефонні гудки (під час дозвону до вас) на будь-яку мелодію за додаткову плату. Номером для підключення даної послуги є 0770, на який можна зателефонувати, відправити смс, або дочекатися звідти дзвінка або повідомлення з рекламою даної акції.



Оскільки компанія активно працює на ближніх з Росією ринках, то внаслідок різних збоїв може пропонувати росіянам умови акції «Привіт» на узбецькій або англійською мовами. Особливо дивуватися цьому не слід, просто покладіть трубку.

Реклама акции "Привет"
Реклама акції «Привіт»

Шахрайство від Білайн з цим номером

Після того, як ми з'ясували, що це за номером 0770, розберемося з численними випадками шахрайства, пов'язаними з даним номером. Компанія «Білайн» кілька років практикувала обманні дії з номером 0770, суть яких полягала в наступному:

  • Абоненту Білайн починають приходити різні смс, починаючи від інформування про підключення послуги «Привіт», до повідомлення, що за підключення даної послуги буде стягуватися будь-яка плата. Деталі по акції пропонується дізнатися, зателефонувавши за номером 0770;
  • Нічого не розуміє абонент дзвонить за довідкою на номером 0770, тим самим автоматично активуючи послугу «Привіт»;
  • Робот повідомляє нічого не розуміла абоненту, що послуга вже підключена. Після чого пропонує варіанти різних дій, останнім з яких є відключення послуги «Привіт»;
  • При спробі користувача відключити послугу робот повідомляє, що абонент - перша людина, яка відмовилася від такої чудової послуги. Потім робот заявляє про «технічний збій» при відключенні послуги, після чого рекомендує передзвонити пізніше. При повторному дзвінку абонента все повторюється спочатку.

Таким чином, компанія «Білайн» не тільки нав'язувала абоненту непотрібну йому послугу шахрайським шляхом, а й перешкоджала в відключенні зазначеної послуги. На щастя, на протязі останніх декількох років «Білайн» відійшла від цієї порочної практики.



Як відключити послугу «Привіт»

Якщо оператору все ж вдалося нав'язати вам платну послугу «Привіт», то відключити «Привіт» від Білайн можна наступним чином:

  1. Виконайте швидкий дзвінок на номер 0674090770 (виділена лінія для відключення послуги)
  2. Додзвонитися до оператора, і попросіть відключити непотрібну вам послугу «Привіт». Деякі користувачі набирали 0611 (автовідповідач), потім послідовний код 2-2-3-2, після чого вас з'єднають з оператором;
  3. Вимкніть зазначену послугу через «Особистий кабінет» на рідному сайті «Білайн».

    Отключите указанную услугу
    Вимкніть зазначену послугу

висновок

Номером 0770 від Білайн є одним із службових номерів даного оператора, і використовується для просування і популяризації маркетингової акції «Привіт». Щоб уникнути регулярних випадків мобільного шахрайства, рекомендую жодним чином не реагувати на дзвінки і смс з цього номера, а найбільш оптимальним варіантом буде занесення номером 0770 в чорний список вашого гаджета.



Як ви оціните статтю?
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (32 оцінок, середнє: 4,97 з 5)
Завантаження ...

” 3 Коментарі "0770 що за номер Білайн"

  1. За нав'язування платної послуги клієнту, компанія може втратити нн-го кількості своїх грошових коштів, будь-який суд встане на сторону обманутого абонента. Нам платні послуги не потрібні !!!

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.