Skip to main content

2317 що за номер?



Всі абоненти періодично користуються послугами від операторів мобільного зв'язку. Послуги можуть бути як основними, пропоновані стандартним набором тарифного пакета. Так і додатковими, які користувачі можуть підключати на свою розсуд. Зазвичай, вони підключаються за допомогою коротких номерів. У цій статті ми розглянемо докладніше, що це за номер 2317.

Зміст статті:

Що потрібно знати про номер 2317?

На мобільний телефон абонентів Теле2 надходять повідомлення з номера 2317, в якому написано, що з користувача знята певна сума за платну підписку на контент. Ресурс контенту іноді буває різний. Але факт зняття коштів за невідому підписку залишається. Найчастіше в повідомленні вказано ресурс nashasetka.com. Але у всіх випадках користувачі стверджують, що не здійснювали підписку на цьому сервісі.



При зверненні в технічну підтримку Теле2 оператор повідомляє, що у них немає можливості підключати абонентів до послуг без їх згоди. В такому випадку виникає логічне запитання: хто і як підключив до номера платну підписку на сумнівний контент і що це за номер 2317?

Сьогодні існує велика кількість ігор і сайтів, де ви можете здійснити підписку практично непомітно для самих себе. Це може бути мобільна гра, в якій періодично з'являється реклама.

Реклама в мобильных играх
Реклама в мобільних іграх

Варто її лише натиснути, і підписка прив'язується до вашого номера. Оператор може бути дійсно не причетний до підключення платних підписок. Справа в тому, що такі короткі номери (2317) для підключення підписок всі оператори виділяють для оренди. Після надання цих номерів іншим власникам вони не несуть відповідальності за контент, який вже надають інші компанії та особи.



Як відключити послуги за номером 2317

и кнопку вызова (читайте также: как отключить подписку по номеру 4446 ). Для того, щоб відключити послуги за номером 2317 для абонентів Теле2, необхідно набрати USSD команду * 189 * 1 # і кнопку виклику (читайте також: як відключити підписку за номером 4446 ). На вашому пристрої відобразитися список всіх підключених підписок на вашому номері. и зеленую трубку. Перегляньте цей список, якщо в ньому є підписка по номеру 2317, наберіть наступну команду * 189 * 2 # і зелену трубку. При наборі останньої команди ви вимкніть всі підписки, які були підключені на ваш номер.

». Якщо в повідомленні, яке прийшло за номером 2317 вказано сайт nashasetka.com, ви можете відключити її на самому сайті, натиснувши на посилання внизу головної сторінки «Управління платній підпискою». Тут ви зможете знайти інструкцію як відписатися за допомогою інтерфейсу сайту. Можна це зробити через SMS повідомлення. » и отправьте его на номер 2317054. Услуга будет отключена. Наберіть на своєму телефоні повідомлення зі словом «СТОП» і відправте його на номер 2317054. Послуга буде відключена. Ви можете зателефонувати на номер технічної підтримки даного сайту 8 800 333 57 17. Дзвінок на цей номер безкоштовний в домашньому регіоні.

Якщо ви зіткнулися з цією підпискою, але у вас інший оператор (МТС або Мегафон), ви також можете відключити підписку за допомогою SMS.


  • », затем через пробел введите цифры 5862 и отправьте на номер 5151. Для связи с оператором технической поддержки сайта nashasetka.com позвоните по номеру 8 800 333 89 81; Для Мегафон - введіть в тексті SMS слово «СТОП», потім через пробіл введіть цифри 5862 і відправте на номер 5151. Для зв'язку з оператором технічної підтримки сайту nashasetka.com зателефонуйте за номером 8 800 333 89 81;
  • » и отправьте его на номер 771169. Это бесплатно в вашем домашнем регионе. Якщо ви використовуєте SIM карту МТС, введіть в повідомленні SMS слово «СТОП» і відправте його на номер 771169. Це безкоштовно в вашому домашньому регіоні. Щоб звернутися до оператора техпідтримки, наберіть номер 8 800 333 20 85.

Контент на сайті nashasetka.com

При переході на сайт nashasetka.com можна помітити, що на головній сторінці знаходиться значок 18+. Він оповіщає відвідувачів про те, що тут є контент для дорослих.

Главная страница nashasetka.com
Головна сторінка nashasetka.com

У головному меню всього 3 розділи: музика, картинки і трейлери до фільмів. Так званий портал більше схожий на сайт одностранічнік. Контент, який надає «портал» дає зрозуміти, що цей сайт був створений за короткий термін і, швидше за все, для організації бази платних підписок, а не для розваг. Тому якщо вам прийшло повідомлення за номером 2317, якомога швидше позбудьтеся цієї підписки.



Як ви оціните статтю?
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (Поки оцінок немає)
Завантаження ...

Коментар "2317 що за номер? "

  1. Звернулася в МТС, сказали, що це не їх номер. Намагалася з'ясувати у них заборгованостей пред'явленим рахунком, з'ясувалося, що такого рахунку у них немає. Схоже це шахраї.

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.