Skip to main content

4446 що за номер - як відключити?



Користувачі мобільних пристроїв часто стикаються з різними платними послугами від оператора і короткими номерами, за якими ці послуги підключаються і відключаються. Послуги можуть бути як від самого оператора, так і від його партнерів. При цьому схеми підключень додаткових можливостей в телефоні не завжди прозорі. У цій статті ви отримаєте відповідь на питання 4446 - що це за номер і як його відключити.

Зміст статті:

Чий це номер 4446?

Номер 4446 ні до одного оператора не прив'язаний. Цей короткий номер послуг контент-провайдера i-Free. Це компанія, яка робить програми та ігри для різних платформ. Офіційна сторінка в мережі знаходиться за адресою www.i-free.com. У цій компанії є номер - 8 800 200 03 34, на який ви можете дзвонити безкоштовно. Їм можна скористатися, щоб відключити послуги.



Як відключити послуги за номером 4446

Часто люди скаржаться на те, що їх телефони самостійно відправляють SMS на невідомі цифри 4446, після чого з балансу мобільного починають списуватися різні суми. Зазвичай це відбувається в момент показу реклами в мобільних іграх, не залежно від моделі телефону. Ігри можуть містити посилання на цю підписку і на старих, кнопкових моделях. Якщо підтвердити покупку ігрових цінностей і інших речей, то з вашого номера відправляється запит на купівлю через 4446.

Після того, як ви дізналися що за номер телефону 4446 ви можете відмовитися від його послуг, для цього необхідно:

  • на самому сайті, куди вас веде посилання з гри, можна відключити цю послугу в розділі «Управління підпискою»;
  • для абонентів Білайн необхідно відправити СМС повідомлення, в тексті якого написати STOP на короткий номер 2210/4446, він є безкоштовним;
  • якщо ви абонент МТС, відправте СМС зі словом STOP і відіслати за цим номером 770640;

    Личный кабинет МТС
    Особистий кабінет МТС
  • абоненти інших операторів можуть набрати безкоштовний телефон 8 800 200 03 34 і попросити оператора допомогти відключити підписку.

Рекомендую ознайомитися: 0770 що за номер Білайн .



Як працюють короткі номери?

Є кілька термінів, які необхідно знати для розуміння того, як працюють ті чи інші короткі номери операторів:

  • партнер - це офіційне або фізична особа, яка бере в оренду на певний термін короткий номер (наприклад 4446). По ньому відбуваються підключення або надання платних послуг;
  • контент-провайдер - це переважно організації, які орендують номера у мобільного оператора і поширює свої послуги і товари за ним, він може також здавати в оренду свої номери певним агрегаторами;
  • агрегатор - це великі контент-провайдери, які займають номери в оренду.

Часто послуги, які агрегатори та інші учасники схеми надають по орендованим короткими номерами слабо контролюються, а в деяких випадках не контролюються взагалі. Тому часто від оператора можна почути, що вони не можуть допомогти з питань відключення послуг з короткими номерами або відправляють абонента в інші служби. Нерідко короткі номери є засобом для обману абонентів.

Схема работы оператора
Схема роботи оператора і його партнерів

Щоб не потрапити на вудку шахраїв і непрозорих схем організацій, необхідно відключити послуги за короткими номерами. Практично кожен оператор в РФ надає абонентам цю можливість. Ви зможете відключити номер 4446, який підписує на різні послуги.



Як відключити послуги за короткими номерами в Мегафон

Кожен абонент Мегафон має можливість деактивувати послугу за коротким номером 4446. Зробити це можна через особистий кабінет на сайті. Якщо ви живете в великому місті, ви можете звернутися в салон зв'язку, де вам підкажуть подальші дії. Вам необхідно буде скласти невелике письмову заяву, що ви відмовляєтеся від послуг. З собою необхідно мати документ, що підтверджує вашу особистість. и зеленую кнопку позвонить. Якщо вам не підходить цей варіант, ви можете набрати USSD команду на вашому смартфоні * 105 * 7000 # і зелену кнопку зателефонувати.

Відключити короткі номери на Білайн

Абоненти Білайн можуть перевірити всі свої платні підписки в ЛК в своєму профілі. Для цього потрібно натиснути «Передплати» і в розділі послуг вибрати «Підключення послуги». Тут же можна відключити будь-яку платну послугу 4446, яку ви підключили випадково або вона вам більше не потрібна. » или « СТОП ». Кожна підписка буде скасована, якщо відправити SMS на номер, з якого ви підписалися на послуги, а в тексті потрібно написати слово «STOP» або «СТОП». На офіційному сайті підтверджують цю заяву. Винятків бути не може. Сподіваюся ви зрозуміли, що це за номер і як можна деактивувати послугу ховається під телефоном 4446.

Вимкнути всі послуги в МТС

У МТС абоненти можуть відключити всі платні послуги відразу, які підключили за короткими номерами. Це можна зробити в особистому кабінеті, тут необхідно знайти розділ «Заборона контенту». или просто 0890 . Ви можете зателефонувати оператору, набравши 8 800 250 0890 або просто 0890. Короткий номер доступний тільки в мережі МТС. и клавиша вызова. Вимкнути всі короткі номери для свого номера можна, набравши на клавіатурі мобільного * 984 # і клавіша виклику. Якщо абонента перейде на один з корпоративних тарифних планів, послуга заборони на все короткі номери підключиться автоматично. . В такому випадку, вам не доведеться більше відключати послуги за номером 4446.



Як ви оціните статтю?
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Завантаження ...

4 Коментарі "4446 що за номер - як відключити? "

  1. Нічого не вирушило !!!!! 4446-шахраї Яке право їм дали без моєї згоди підключати свою нісенітниця? І не в які мобільно - дебільні ігри я не грала і не збираюся грати Це ненормально !!! Постійні шахрайські подключке! Безсовісні списання! В пристойних країнах за такі гидоти карають - у нас все можна ??? Прошу провайдерів НІКОЛИ! НІЧОГО не підключати Щас! Вони ж все і шахраюють І головне пишуть всяку хрень в СМС: зателефонуйте, якщо ви не задоволені послугою Чого? А ви хто І про що? Тьху, виродки, дістали Боюся гроші на телефон покласти - ці виродки знову собі спишуть

  2. Маю кнопковий телефон за 500руб, так що ніякі СМС без мого відома не потрапляють. Але в минулому році стали приходити повідомлення з короткого номера, що коштів для списання недостатньо, через день-два після поповнення балансу (добре що автопополненія не має з'єднання). Непонятки якісь, став розбиратися. В особистому кабінеті нічого, у провайдера на сайті порожньо, спробував написати їм про шахрайство, але не вийшло. Поїхав в центральний офіс провайдера, там запитали мій номер, короткий номер і відключили не запитавши як звуть, менш ніж за хвилину - роблю висновок що це звичайна процедура набила оскому.
    А зараз пишу так як прийшло повідомлення з номера 4446 «недостатньо коштів для замовлення послуги» (про всяк випадок тримаю баланс на мінімумі, тепер взагалі буду по 20 рублів поповнювати). І ось билайн пише що немає підключених платних послуг. Номер телефону вводив в останній раз на Екзісте.
    Коротше, майже все що написано в статті - мимо каси. Можна відправити STOP (або СТОП) на короткий номер за ті ж 30-50-100 руб і сподіватися що відключать, можна піти в офіс і там шухер навести. Але питання залишиться без відповіді Хто підключає ці підписки? Відключити то відключать, але рука руку миє і не факт що на наступний день знову потайки НЕ підключать.

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.