Skip to main content

7763 МТС що це за послуга



Всі оператори стільникового зв'язку забезпечують своїх абонентів різними послугами. Вони бувають платними або безкоштовними. Іноді можна помітити, що деякі послуги можуть автоматично, особливо обурює, коли з рахунку зникають гроші. Про одну з послуг оператора ми поговоримо в цій статті - що за послуга в МТС 7763 і як її підключити або відключити.

Услуга "Быстрый платеж" МТС
Послуга «Швидкий платіж» МТС



Зміст статті:

Особливості послуги 7763 в МТС

7763 - це «Легкий платіж». Послуга, яка відкриває для користувачів можливість оплачувати будь-які товари в мережі, переводити гроші на рахунок банків, поповнювати акаунти ігор. Для оплати можна використовувати баланс телефону або прив'язану до мобільного номеру банківську карту. Послугою можна користуватися прямо з мобільного телефону. Але колись потрібно встановити мобільний додаток, яке в точності копіює всі функції особистого кабінету на сайті або відразу увійти в особистий кабінет на веб-порталі компанії.

Розглянемо більш детальний список можливостей послуги:

  • оплата інтернет-послуг;
  • комунальних послуг;
  • кабельного та супутникового телебачення;
  • погашення платежів по заборгованості;
  • оплата будь-яких товарів в магазинах;
  • переказ грошових коштів в банки або платіжні системи;
  • оплата штрафів ГИБДД, податків.

На перший погляд це дуже зручно. Інструмент, яким можна оплачувати свої товари і послуги завжди під рукою. Немає необхідності самостійно відвідувати установи або банкомат, щоб розплатитися за порушення ПДР з державною автоінспекцією. Розглянемо тепер недоліки послуги 7763.


  1. На платежі накладено ліміт. Ви зможете оплатити тільки певну суму за один день або місяць. Це обмеження поширюється на рахунок мобільного пристрою і на прив'язану банківську карту.
  2. Всі платежі без винятку обкладаються комісією.
  3. Часто з даною послугою абоненти трапляються на виверти шахраїв.
  4. Ще не завершилася операція платежу або перекладу, немає можливості створити новий платіж.

Рекомендую ознайомитися: СМС Партнер МТС що це таке і як її відключити .

Як підключити послугу «Легкий платіж»

Щоб зрозуміти, що це за послуга «Легкий платіж» 7763 МТС і випробувати її можливості самостійно, авторизуйтесь на сайті і увійдіть в свій профіль.

  1. Зайдіть на головну сторінку і відкрийте посилання «Мобільний зв'язок». Вона знаходиться у верхній частині сайту.
  2. Відкриється вікно з порожніми рядками «Номер телефону» і нижче рядок «Пароль», де потрібно ввести дані. Якщо у вас немає пароля, його можна отримати, надіславши запит його на свій мобільний. Натисніть «Отримати пароль в SMS». Після цього введіть цифри свого мобільного номера і капчу нижче у вікні. Потрібний код прийде в перебігу декількох хвилин. Його потрібно ввести до відповідного рядка на сторінці сайту.
  3. Введіть номер свого телефону в іншу порожню рядок і натисніть «Увійти».

    Вход в личный кабинет на сайте МТС
    Вхід в особистий кабінет на сайті МТС

Увійдіть в свій профіль. Тут потрібно знайти розділ «Легкий платіж» і «Оплата товарів і послуг» та в списку вибрати потрібний платіж.


Раздел "Легкий платеж" на сайте pay.mts.ru
Розділ «Легкий платіж» на сайті pay.mts.ru

Для цієї послуги найкраще використовувати мобільний додаток від МТС. Встановити його можна через магазин додатків для вашого пристрою. Для телефонів з Android - це Play Market, для iPhone - iTunes.

Як відключити послугу 7763

Мінімальна комісія оператора МТС при здійсненні одного платежу становить 10 рублів. Найчастіше вона вище зазначеної суми, тому для багатьох ця послуга є неприйнятною. Якщо ви зрозуміли, що це за послуга 7763 від МТС і бажаєте її відключення, для цього існує кілька способів.

  1. У ЛК на порталі pay.mts.ru. Тут потрібно знайти Автоплатеж, які були створені вами або встановлені за замовчуванням і видалити їх.

    Раздел "Автоплатежи" на сайте pay.mts.ru
    Розділ «Автоплатеж» на сайті pay.mts.ru
  2. Набравши номер на клавіатурі мобільного 0890. Для зв'язку з оператором потрібно натиснути 0 на клавіатурі смартфона.
  3. Зателефонувавши в службу підтримки 8800 333 03 90. Оператору необхідно викласти суть вашого дзвінка. Після цього ви будете проінформовані про подальші дії.
  4. Відвідати офіс компанії.

Платіж з банківської карти

Оплачувати свої покупки і переводити кошти можна з банківських карт. Для цього необхідно прив'язати карту до номера телефону. Це необхідно для того, щоб не доводилося щоразу вводити банківські реквізити. Після цього ви зможете здійснювати платежі в різні банки і організації. Щоб оплатити рахунок з карти, потрібно знайти розділ «Легкий платіж» і вибрати «Мої карти» в бічному меню.

Раздел "Мои карты" на сайте pay.mts.ru
Розділ «Мої карти» на сайті pay.mts.ru

Далі вам необхідно буде заповнити запропоновані поля форми: ім'я власника картки, номер банківської карти, термін закінчення періоду її дії і коди CVC2 / CVV2. Якщо цих кодів немає на зворотному боці картки, то вона не підходить для послуги «Легкий платіж». Ваша банківська карта повинна містити всі описані вище коди і повинна бути ще дійсна як мінімум 1 місяць.

Перед скоєнням платежів обов'язково звертайте увагу на комісію МТС. Вона буде вилучатися окремо від комісій інших сервісів і може бути різна для певних товарів і послуг. Перед використанням необхідно ознайомитися з тарифами на обслуговування на сайті компанії, щоб при використанні послуги 7763 МТС не виникало непорозумінь з приводу знятих коштів.



Як ви оціните статтю?
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (Поки оцінок немає)
Завантаження ...

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.