Skip to main content

9091 сайт знайдіть в пошуковику - що це таке?



Напевно, багато користувачів в мережі стикалися з шахраями різного рівня. Вони можуть бути нешкідливими і дитячими - прохання розіслати по 100 рублів на 6 щасливих гаманців Webmoney. Але зустрічаються схеми і ресурси, які неможливо визначити відразу, що це «розлучення». На сайті оголошень Авито багато користувачів отримували повідомлення від невідомого з текстом «9091 сайт знайдіть в пошуковику». Сьогодні ми дізнаємося, що це таке.

Зміст статті:

Що це за сайт 9091?

Сайт 9091.su є новим доменним ім'ям. Раніше сайт називався 9090.su. Адміністратори попереднього сайту видалили домен через великої кількості негативних відгуків. На сьогоднішній день обидва домени закриті. Можна припустити, що буде новий домен, так як ресурс судячи з усього є шахрайським. На попередніх ресурсах користувачам пропонувалося за певну суму розмістити оголошення відразу не декількох десятках популярних ресурсах в мережі, таких як Slanet, Dosok.ru, doski.ru, gde.ru та інших.



Негативні відгуки ці сайти отримували бо не виконували своїх зобов'язань перед користувачами. Оплата здійснювалася, але послуги не надавалися. Власники цих сайтів самі займалися підвищенням популярності свого ресурсу за рахунок спаму на популярних дошках оголошень, на кшталт Авито. Зареєстровані тут користувачі часто отримували повідомлення про те, що є кращий ресурс, його потрібно тільки знайти самостійно в пошуковій системі.

Про домені 9091.su

Якщо звернутися до статистики сайту 9091.su, то можна побачити, що його відносно недавно створили. Існував він загалом понад 2 місяців.

График активности посетителей
Графік активності відвідувачів на сайті 9091

Для шахрайських ресурсів це досить тривалий період. Звертаючи увагу на відвідування даного сайту, можна сказати, що була проведена накрутка спеціальними програмами. Наступні дані про сайті тільки підтверджують, що діяли шахраї.


  1. Доменне ім'я зареєстровано на приватна особа з електронною поштою search286@mail.ru. Серйозно подібними сервісами в інтернеті займаються групи адміністраторів, у яких чітко розподілені обов'язки.
  2. Сайт розташований на серверах умовно-безкоштовного хостинг провайдера ucoz.net. Цей хостинг в інтернеті не вважається професійним. Він націлений на любительську аудиторію.
  3. Домен виділено реєстратором reg.ru. За цим параметром сказати нічого не можна. Сервіс працює давно, за цей час їм було виділено безліч доменів, які сьогодні є дуже популярними.

Якщо вам прийшло повідомлення від шахраїв 9091 сайт знайдіть в пошуку, і ви попалися на цей прийом, то є і хороша новина. Гаманець для оплати послуг адміністратор пропонував в Яндекс Гроші. Даний гаманець 410014827979779 належить користувачеві, який має підтверджений аккаунт. Це означає, що користувач надав копію паспорта системі Яндекс. Тому ви можете написати на нього скаргу в підтримку, і його кошти будуть заморожені.

Може бути цікаво: На вашу СНІЛС знайдені страхові нарахування в розмірі 32.578 руб що значить .

9090su.ru

На сьогоднішній день в мережі існує подібний сайт 9090su.ru, який пропонує вже знайомі нам послуги - розміщення ваших оголошень на десятках популярних дошках оголошень. Даний ресурс пропонує розміщення ваших оголошень вручну і автоматично. При цьому на сайті нас попереджають про сайти шахраїв 9090.su і 9091.su.


Предупреждение о мошенниках
Попередження про шахраїв на 9090su.ru

На 9090su.ru розміщений контактний телефон. Тому ви можете зв'язатися з представником цього сайту і поставити йому свої запитання. Тут же є кнопка e-mail адреси, куди можна написати через електронну пошту. Незважаючи на те, що тут є безліч контактів для зв'язку, сайт має деякі дивні речі. Наприклад, якщо відкрити вікно зворотного зв'язку, то тут написано повідомлення відвідувачам, що всі замовлення будуть виконані 28.06.2018 - пройшла дата. А також, що виконання замовлень відбувається із затримками в зв'язку з технічними причинами.

Главная страница 9090su.ru
Головна сторінка 9090su.ru

Відгуки користувачів про сайті 9091

На різних сайтах за відгуками можна знайти велику кількість коментарів про сайт 9091.su отримали повідомлення з текстом «9091 сайт знайдіть в пошуковику». Більшість з них - це історії користувачів, яких обдурили ці шахраї. Розповів свою історію автолюбитель, який намагався продати свою стару машину, але довго не міг знайти покупця. Йому написали в повідомленнях, що можна розмістити оголошення відразу на багатьох дошках оголошень і він заплатив більше 1 тисячі рублів за цю послугу. Чоловік довго чекав, але результатів не було, як не були розміщені і його оголошення на інших ресурсах.

Розмістити своє оголошення в різних інтернет-дошках ви можете і самостійно. Все що вам потрібно - це список найпопулярніших. Їх можна знайти в будь-якій пошуковій системі. Досить за 1 день створювати по 2-3 оголошення і в кінці тижня ви самостійно розмістіть близько 20 своїх пропозицій. Найголовніше - не варто довіряти подібним повідомленням «9091 сайт знайдіть в пошуковику». Адже подібних сайтів і шахраїв існує досить багато в інтернеті.



Як ви оціните статтю?
Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (Поки оцінок немає)
Завантаження ...

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований.